Naleśniki po bretońsku z selerem naciowym

Naleśniki po bretońsku z selerem naciowym

      Porcje: 1 (ilość naleśników 5)       Czas przygotowania: 30 minut Naleśniki po bretońsku z selerem naciowym SKŁADNIKI: 30 g selera naciowego 30 g kolorowej papryki 20 g cebuli 5 g oleju 10 g szynki 15 g sera żółtego 1 jajko Sól i pieprz Naleśniki: 1 jajko 100 ml...
Croque madame z szynką, selerem naciowymi szpinakiem

Croque madame z szynką, selerem naciowymi szpinakiem

Croque madame z szynką, selerem naciowymi szpinakiem       Porcje: 1       Czas przygotowania: 25 minut SKŁADNIKI: Beszamel: 200g liści szpinaku 2 łodygi selera naciowego 50g masła klarowanego 1/4 szklanki mąki 1 szklanka mleka 2 łyżeczki musztardy francuskiej sól i...
Ratatuj z selerem naciowym (Ratatouille)

Ratatuj z selerem naciowym (Ratatouille)

      Porcje: 2       Czas przygotowania: 1,5 godziny Ratatuj z selerem naciowym (Ratatouille) Ta efektowna, francuska potrawa to całkiem prosta w przygotowaniu  zapiekanka. SKŁADNIKI: 1 czerwona papryka 2 łodygi selera naciowego 1 żółta papryka 2 łyżki oliwy 1...

Pozostając na stronie, zgadasz się na używanie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close