Sopa de mani- zupa z orzeszków ziemnych

Sopa de mani- zupa z orzeszków ziemnych

      Porcje: 2       Czas przygotowania: 30 minut Sopa de mani- zupa z orzeszków ziemnych SKŁADNIKI:  70 g marchewki 50 g selera naciowego 60 g cebuli 1 ząbek czosnku 5 g oleju 70 g groszku konserwowego 20 g ryżu 20 g drobnego makaronu 40 g masła orzechowego 30 g...
Mishkaki z kachumbari z selerem naciowym

Mishkaki z kachumbari z selerem naciowym

      Porcje: 2       Czas przygotowania: 10 minut       Czas gotowania: 30 minut Mishkaki z kachumbari z selerem naciowym SKŁADNIKI: Szaszłyki: 500 g steku wołowego 1 łyżka soku z cytryny 1 1/2 łyżeczki soli 1 łyżeczka chili w proszku 1 łyżeczka pieprzu czarnego 1/2...
Odżdża z selerem naciowym

Odżdża z selerem naciowym

      Porcje: 2       Czas przygotowania: 10 minut       Czas gotowania: około 20 minut Odżdża z selerem naciowym Przepis wprost z rozgrzanej słońcem Afryki. Odżdża to sycąca pomidorowa jajecznica z ostrą nutą. SKŁADNIKI: 2 łodygi selera naciowego 1 czerwona cebula...
Zanzibarska pizza z selerem naciowym

Zanzibarska pizza z selerem naciowym

      Porcje: 6       Czas przygotowania: 10 minut       Czas gotowania: około 20 minut Zanzibarska pizza z selerem naciowym Ta potrawa afrykańska jest nazywana pizzą, ale w rzeczywistości ten zanzibarski specjał to placki z cienkiego ciasta, w których wnętrzu kryje...
Harira z selerem naciowym

Harira z selerem naciowym

      Porcje: 6       Czas przygotowania: 10 minut       Czas gotowania: 1,5 godziny Harira z selerem naciowym Harira to niesamowicie aromatyczna marokańska potrawa.  Jest ona na tyle wyjątkowa, że można ją zjeść zarówno w tanich barach, ulicznych straganach, jak i...

Pozostając na stronie, zgadasz się na używanie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close