Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

      Porcje: 2       Czas przygotowania: 30 minut Zupa meksykańska SKŁADNIKI: 200 g mięsa mielonego z łopatki 40 g cebuli 60 g papryki kolorowej 150 g pomidorów 70 g kukurydzy 80 g fasoli czerwonej i czarnej 500 ml bulionu warzywnego 50 g selera naciowego 5 g oleju 1...
Wegańskie chilli z dyni i selera naciowego

Wegańskie chilli z dyni i selera naciowego

Wegańskie chilli z dyni i selera naciowego       Porcje: 6       Czas przygotowania: 45 minut SKŁADNIKI: 1 cebula, pokrojona w koskę 4 ząbki czosnku, drobno posiekany 1 szklanka marchewki pokrojonej w kostkę 1 szklanka posiekanego selera naciowego 1 czerwona papryka,...
Tacos z szarpanym kurczakiem, guacamole + salsa z selera naciowego

Tacos z szarpanym kurczakiem, guacamole + salsa z selera naciowego

Tacos z szarpanym kurczakiem, guacamole + salsa z selera naciowego SKŁADNIKI: Opakowanie kukurydzianych tacos (może też być pszenna tortilla) 1,5 kg mięsa z udek kurczaka Marynata: 1 szkl. passaty pomidorowej 3 łyżki octu jabłkowego 2 łyżki miodu Łyżeczka pasty...
Meksykański koktajl krewetkowy z selerem naciowym

Meksykański koktajl krewetkowy z selerem naciowym

Meksykański koktajl krewetkowy z selerem naciowym SKŁADNIKI: Salsa: 6 dojrzałych pomidorów pokrojonych w kostkę 3/4 szklanki awokado pokrojone w kostkę 3/4 szklanki pokrojonego w kostkę ogórka 1/3 szklanki pokrojonego w kostkę selera naciowego 1/3 szklanki drobno...

Pozostając na stronie, zgadasz się na używanie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close