Lemoniada z selerem naciowym

Czas przygotowania:

10 minut

Czego potrzebujesz?

  • 2 łodygi selera naciowego
  • 1 jabłko
  • 1 cytryna
  • 1 pomarańcza
  • 1 ogórek
  •  świeża mięta
  • woda mineralna

Jak przyrządzić:

  • Wszystkie warzywa i owoce obieramy, wydrążamy pestki z cytryny, jabłka i pomarańczy, następnie kroimy w małą kostkę.
  • Miętę polecamy ugnieść rękoma, by puściła soki i aromat.
  • Pokrojone owoce, warzywa i miętę wrzucamy do dzbanka i zalewamy wodą mineralną.
  • Wstawiamy do lodówki na co najmniej 6 godzin.

Zobacz więcej przepisów

Pozostając na stronie, zgadasz się na używanie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close