Selerowe mojito

Czego potrzebujesz?

  • 1 łodygę selera naciowego
  • 1/3 ogórka
  • Łyżeczkę brązowego cukru
  • Garść liści świeżej mięty
  • 250 ml wody gazowanej

Jak przyrządzić:

  • Selera i ogórka kroimy w plasterki i wrzucamy do wysokiej szklanki.
  • Dodajemy listki mięty i cukier. Ubijamy za pomocą muddlera (lub końcówki tłuczka do mięsa albo czegokolwiek, co mamy w kuchni) aby wydobyć z nich soki.
  • Zalewamy wodą gazowaną. Przyozdabiamy gałązkami mięty i plasterkiem ogórka.

Zobacz więcej przepisów

Czas na dietę! Przepisy z selerem naciowym na dobry początek odchudzania

Chcecie zrzucić zbędne kilogramy? Poczuć się lepiej we własnym ciele? Zadbać o zdrowie, kondycję i samopoczucie? Dzisiaj podpowiemy wam, jak skutecznie rozpocząć odchudzanie, na co zwrócić uwagę i dlaczego warto planować codzienny jadłospis. Dzięki naszym...

Najlepsza domowa pizza z selerem naciowym

Jaką pizzę lubicie najbardziej? Włoską, na cieniutkim i chrupkim spodzie? Puszystą amerykańską? Z sosami czy oliwą? Możliwości jest wiele, każda równie smaczna i kusząca. Dzisiaj zdradzimy wam nasze pomysły na wspaniałą domową pizzę – z selerem naciowym i...

Warzywne inspiracje na święta z selerem naciowym

Zaczyna się od zapachu pierników, lukru i pomarańczy. Później w domu pojawia się ślicznie przystrojona choinka. Wreszcie wraz z najbliższymi zasiadamy do wigilijnego stołu, rozmawiamy, kolędujemy, składamy życzenia, dzielimy się opłatkiem, obdarowujemy...

Pozostając na stronie, zgadasz się na używanie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close