Pasta jajeczna z selerem

Porcje:

1

Czas przygotowania:

10 minut

Czego potrzebujesz?

  • 2 jajka na twardo
  • Pół pęczka szczypiorku
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 2 łyżki majonezu (lub 2 łyżki jogurtu greckiego z łyżeczką musztardy Dijon)
  • Sól
  • Pieprz

Jak przyrządzić:

  • Jajka, seler i szczypiorek kroimy drobno i mieszamy w miseczce z majonezem lub jogurtem.

  • Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy na toście lub kromce chleba.  

Zobacz więcej przepisów

Tradycyjna kuchnia polska w nowoczesnym wydaniu – lekkie i zdrowe przepisy z selerem naciowym

Klasycznie, domowo, jak u babci, a przy tym lekko, zdrowo, odważnie, trochę inaczej niż zawsze. Dzisiaj mamy dla was nie lada gratkę – tradycyjne przepisy kuchni polskiej w nowym, odświeżonym wydaniu, z mnóstwem warzyw oraz selerem naciowym w roli głównej....

7 pomysłów na zapiekanki z selerem naciowym. Przepisy na zdrowy i pyszny obiad

Zapiekanka to chyba jedna z najwdzięczniejszych w przygotowaniu potraw – nie wymaga wielu godzin w kuchni, a potrafi zachwycić bogactwem smaków i różnorodnością. Każdy kraj ma na nią swój własny, sprawdzony sposób – we Włoszech zapiekanki najczęściej bazują na...

Jak seler naciowy wspomaga odchudzanie / blog Selerlove

Marzy ci się zrzucanie zbędnych kilogramów? Chcesz czuć się lżej, zdrowiej, po prostu lepiej? Jedz seler naciowy! To prawdziwa bomba witaminowa, warzywo do zadań specjalnych, któremu niestraszne najtrudniejsze nawet wyzwania. Z nim twoje życie będzie...

Pozostając na stronie, zgadasz się na używanie plików cookies Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close